Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De Packard Motor Car Company was gevestigd een de East Grand Boulevard in Detroit (Michigan). Daar kwam in 1930 de Packard 733 Convertible Coupé uit de fabriek rollen. Een automobiel voorzien van een straight eight (8 cilinder) motorblok. De auto heeft de vele originele Packard kenmerken en het herkenbare authentieke uiterlijk.

Catrinus Kielstra uit het Friese Wirdum verschijnt met een dergelijke luxe automobiel aan de start, voorzien van spaakwielen, dubbele reservebanden, Firestone white wall banden, dubbele claxons, een rumble seat en steenslagbeschermers.

De Packard, een merk waarin Amerikaanse presidenten reden, heeft in Kielstra de 3e eigenaar. Hij zorgde in ruim drie jaar voor een volledige restauratie. Van dit model zijn er slechts 150 geproduceerd.

Kielstra is een echte oldtimerfanaat, repareerde en prepareerde meerdere oldtimers, waaronder Ford Model T. Hij is lid van enkele bekende Friese oldtimerclubs en neemt regelmatig deel aan toertochten en meetings.

Nationale Oldtimerdag Lelystad

Jaarlijks op de 3e zondag (vaderdag) van juni op de Bataviahaven in Lelystad. Gratis te bezoeken. Al decennia een begrip in Lelystad!

Kantoor

Stichting Mobiel erfgoed
Fleur de Lis
Galjoen 19-26
8243 LZ Lelystad

© 2024 Stichting Mobiel erfgoed Fleur de Lis. Alle rechten voorbehouden.