Skip to content Skip to footer

Deze vindt altijd plaats op de 3e zondag van juni, tijdens Vaderdag. Zie de editie pagina voor meer informatie over de komende editie.

De Nationale Oldtimerdag wordt gehouden van 09.00 tot 17.00 uur.

Op de pagina met het programma staat het tijdschema van de komende editie.

Een bezoek aan de Nationale Oldtimerdag is helemaal gratis. We zijn niet voor niks het leukste Vaderdaguitje.

U kunt het beste parkeren bij Batavia Stad, volg hiervoor de borden en de aanwijzingen van de verkeersleiders. Een dagkaart kost u € 3,-.

Komt u met het OV, neem dan vanaf het station Lelystad Centrum buslijn 207 naar de Lelybaan.

Woont u in Lelystad? Pak dan lekker de fiets, naast Next en Batavialand is er voldoende parkeergelegenheid.

Naast de bestaande horecazaken rondom Bataviahaven en Batavia Stad, zijn er extra horecaplekken voorzien met snacks, ijs en drank.

Bij de start is een horecaplein ingericht en verspreid over het terrein staan enkele losse foodtrucks opgesteld.

Er zijn op verschillende plekken toiletvoorzieningen.

Bij Batavia Stad Outlet Village zijn toiletten, evenals in de havenkom bij Bataviahavan. Hier zijn toiletten bij de start (2 toiletwagens), bij het Havenkantoor en aan het eind van de havenkom.

Als uw auto minimaal 40 jaar is kunt u zich inschrijven zodra onze inschrijving geopend is. Afhankelijk van de gekozen thema’s en het aantal aanmeldingen zal er wel een selectie plaatsvinden. We laten z.s.m. weten of u met uw trots aanwezig kunt zijn.

Omdat er naast vele mooie Oldtimers, nog veel meer te zien en te doen is in het gebied. Denk aan de Batavia Haven met z’n gezellige restaurants en terrassen, de winkels in Batavia Stad, breng een bezoek aan Museum Batavia Land of geniet van de diverse muzikale optredens, de markt, het aanwezige entertainment en de diverse foodtrucks. Voor iedereen van jong tot oud is er wel wat te doen.

Ons evenement is voor iedereen toegankelijk. Mocht u hinder ondervinden meldt dit dan bij een van onze vrijwilligers herkenbaar aan hun Oldtimer shirts, zij helpen u graag. Op het terrein is ook een invalide toilet aanwezig.

Vrijwilligers voor ons evenement zijn altijd welkom. We hebben ongeveer 100 mensen nodig die tussen donderdag 13 en maandag 17 juni een aantal uren/dagen willen komen helpen. Daarnaast zijn er ook nog een aantal voorbereidingstaken waar enkele handjes voor nodig zijn. Meer informatie.

Bataviahaven, Lelystad

De Nationale Oldtimerdag Lelystad wordt jaarlijks gehouden op
de 3e zondag van juni

Nationale Oldtimerdag Lelystad

Jaarlijks op de 3e zondag (vaderdag) van juni op de Bataviahaven in Lelystad. Gratis te bezoeken. Al decennia een begrip in Lelystad!

Kantoor

Stichting Mobiel erfgoed
Fleur de Lis
Galjoen 19-26
8243 LZ Lelystad

© 2024 Stichting Mobiel erfgoed Fleur de Lis. Alle rechten voorbehouden.