Skip to content Skip to footer

Toen in maart 2020 het team Nationale Oldtimerdag Lelystad met pijn in het hart moest beslissen dat editie 36 niet veilig kon plaatsvinden vanwege de pandemie kwam al gauw het idee onze fans, deelnemers, trouwe bezoekers en sponsoren te voorzien van een alternatief voor de live bijeenkomst, normaal gehouden op de derde zondag van juni.

En zo werd Drive Magazine geboren. Met zijn enorme kennis over auto’s van 1892 tot en met 1970, zijn vlotte pen en een schat aan foto’s schreef oprichter William van der Meulen het ene na het andere exemplaar van Drive. Dit alternatief werd zo gewaardeerd dat het ook op onze website belandde en daar niet meer van weg te denken is, ook niet nu een nieuwe website aanstaande is.

De lezers waardeerden Drive tijdens de pandemie zo, dat team NOD besloten heeft dit blad te laten bestaan, ook nu wij elkaar ook weer live mogen en kunnen ontmoeten. Zolang William zijn pen scherp houdt verschijnt er elke maand een editie van Drive.

Wilt u de nieuwste Drive lezen? Klik dan op een uitgave hieronder:

Shelf Wood
Shelf Wood
Nationale Oldtimerdag Lelystad

Jaarlijks op de 3e zondag (vaderdag) van juni op de Bataviahaven in Lelystad. Gratis te bezoeken. Al decennia een begrip in Lelystad!

Kantoor

Stichting Mobiel erfgoed
Fleur de Lis
Galjoen 19-26
8243 LZ Lelystad

© 2024 Stichting Mobiel erfgoed Fleur de Lis. Alle rechten voorbehouden.