Skip to content Skip to footer

Onze vrijwilligers zijn ontzettend hard nodig voor het slagen van ons evenement. Zowel op de dag zelf als de dagen dat we naar ons evenement toe werken. Ieder jaar krijgen wij hulp van zo’n 100 vrijwilligers van verschillende leeftijden en met diverse achtergronden en expertises. Zo hebben we pensionado’s, scholieren, scouts en vrijwilligers uit verschillende bedrijfstakken rondlopen. Dit maakt ons evenement uniek, maar vooral ook ontzettend leuk om hier als vrijwilliger aan bij te dragen. Want je maakt niet alleen deel uit van een geweldig team, maar draagt ook een steentje bij aan een uniek Lelystads evenement, leert andere mensen kennen, ontdekt nieuwe skills en we sluiten al het harde werk op een gezellige manier samen af tijdens een etentje aan het eind van de dag. 

Lijkt het je wat om ook een steentje bij te dragen en ben je benieuwd naar wat jij kan betekenen voor de Nationale Oldtimerdag Lelystad? Stuur dan een mail aan info@nationaleoldtimerdag.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Nationale Oldtimerdag Lelystad vrijwilligers
Nationale Oldtimerdag Lelystad

Jaarlijks op de 3e zondag (vaderdag) van juni op de Bataviahaven in Lelystad. Gratis te bezoeken. Al decennia een begrip in Lelystad!

Kantoor

Stichting Mobiel erfgoed
Fleur de Lis
Galjoen 19-26
8243 LZ Lelystad

© 2024 Stichting Mobiel erfgoed Fleur de Lis. Alle rechten voorbehouden.