Skip to content Skip to footer

Voor de oldtimerdag hebben we nog dringend behoefte aan vrijwilligers.

Het gaat met name om vrijwilligers die de hele dag mee kunnen draaien met een taak als evenementen verkeersregelaar, maar er zijn ook nog zat andere klussen, zoals het bemensen van ons secretariaat, het sjouwen van hekken, het ophangen van vlaggen of spandoeken en het begeleiden van bezoekers.

De tijd op zondag verschilt per onderdeel tussen 7 uur in de ochtend totdat we klaar zijn. Dit is altijd rond 19:00/19:30 uur met aansluitend een BBQ.

De minimumleeftijd is 18 jaar. Voor het begeleiden van het verkeer zoeken we het liefst mensen met een beetje levenservaring. Het gaat om mensen die de auto’s van de bezoekers en de deelnemers kunnen begeleiden.

De deelnemers moeten vanaf aankomst over het terrein naar hun standplek op het terrein. De bezoekers moeten naar de juiste parkeerlocatie begeleid worden. Hiervoor moet nog wel online een zeer korte cursus gedaan worden om te weten wat er van je verwacht wordt.

De beloning is met elkaar een bijdrage leveren aan het mooiste evenement in Lelystad, gevolgd door een BBQ in de avond om het succes te vieren na een succesvolle mooie dag voor vele duizenden mensen.

Maar de nood is hoog omdat we te weinig vrijwilligers hebben en het evenement dreigt niet door te kunnen gaan.

Zorg jij er voor dat de Oldtimerdag niet wordt geparkeerd?

Meld je dan aan via info@nationaleoldtimerdag.nl en help ons mee sturen en samen gas te geven op dit unieke evenement.

Mede namens het bestuur bedankt !

Ed Rentenaar
Voorzitter Nationale Oldtimerdag Lelystad

Nationale Oldtimerdag Lelystad

Jaarlijks op de 3e zondag (vaderdag) van juni op de Bataviahaven in Lelystad. Gratis te bezoeken. Al decennia een begrip in Lelystad!

Kantoor

Stichting Mobiel erfgoed
Fleur de Lis
Galjoen 19-26
8243 LZ Lelystad

© 2024 Stichting Mobiel erfgoed Fleur de Lis. Alle rechten voorbehouden.