Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Na twee jaar van gedwongen afwezigheid vanwege de begrijpelijke strenge maatregelen om het coronavirus in te dammen, zijn we met enthousiasme en vol overgave gestart met de opzet en realisatie van de 36e editie van de Nationale Oldtimerdag. Zondag 19 juni a.s. is het zo ver. Hopelijk kunnen we deelnemers en bezoekers weer verwelkomen op de Bataviaboulevard aan de oever van het Markermeer in Lelystad. Het aftellen is begonnen.

We hebben inmiddels een viertal maanden voor voorbereiding achter de rug en ons programma mag er zijn. Wat te denken van een terugblik op 100 jaar Bentley onder de titel ‘Bentley Memorial’, de 65e verjaardag van de Pionier Automobielen Club, een presentatie van dwergautomobielen en een line-up van de jubilerende Mercedes Benz R107. Natuurlijk geven we in de programmering de herdenking van 75 jaar vrijheid een bijzondere plek. Een evenement als het onze krijgt van de overheden waaronder de veiligheidsregio de benaming ‘doorstroomevenement’. De regels die daarvoor in juni wellicht gelden zullen we vanzelfsprekend in acht nemen.

Wij zijn er klaar voor, u ook ? Tot ziens in Lelystad.

Nationale Oldtimerdag Lelystad

Jaarlijks op de 3e zondag (vaderdag) van juni op de Bataviahaven in Lelystad. Gratis te bezoeken. Al decennia een begrip in Lelystad!

Kantoor

Stichting Mobiel erfgoed
Fleur de Lis
Galjoen 19-26
8243 LZ Lelystad

© 2024 Stichting Mobiel erfgoed Fleur de Lis. Alle rechten voorbehouden.