Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De 28e editie van de Nationale Oldtimerdag is voorbij. Op zondag 17 juni kwamen er 368 van de aangemelde 400 automobielen bijeen in de Flevolandse hoofdstad Lelystad. De creme de la creme van de autogeschiedenis. Meer dan 25.000 liefhebbers wilden daar getuige van zijn en zorgden voor kortdurende files in de direct omgeving van het nieuwe opstel- parcours langs de Bataviaboulevard. Prachtig was het om te zien hoe de deelnemers op de aanrijstrip een zeer klassieke file vormden. Of zoals sommigen zeiden: “Dit is nu een rijdend museum”.

Graag willen we allen die deze, voor ons als organisatie avontuurlijke en spannende, dag mogelijk maakten van harte bedanken. Het gaat daarbij om medewerkers van de gemeente Lelystad, onze topteam van ruim veertig vrijwilligers, de politie, de verkeersregelaars, de Rode Kruis medewerkers het team van City Marketing Lelystad en…..al onze sponsors die wij met een separate brief onze dank onder woorden zullen brengen.

Sfeerfilm Nationale Oldtimerdag 2012 Lelystad:

Video bron: Youtube – Gemeente Lelystad

Nationale Oldtimer Dag te Lelystad - impression of the old cars:

Video bron: Youtube – REWO_Channel

Nationale Oldtimerdag Lelystad

Jaarlijks op de 3e zondag (vaderdag) van juni op de Bataviahaven in Lelystad. Gratis te bezoeken. Al decennia een begrip in Lelystad!

Kantoor

Stichting Mobiel erfgoed
Fleur de Lis
Galjoen 19-26
8243 LZ Lelystad

© 2024 Stichting Mobiel erfgoed Fleur de Lis. Alle rechten voorbehouden.